Prodaja

Naše iskustvo pokazuje da je razumijevanje potreba naših kupaca i pravovremeno reagovanje siguran put ka uspjehu.
Težimo da visokim kvalitetom odgovorimo na svaki tržišni izazov i da profesionalnim I bliskim odnosom sa kupcima održimo međusobno povjerenje.
Želimo da je naš kupac zadovoljan i zato svoje zaposlene činimo suverenim i snažnim u procesu rada i odlučivanja. Individualni pristup kupcu uz ponuđeni visoki kvalitet usluge, omogućuje nam da, s razlogom, postajemo veledrogerija njihovog izbora.
Smjernice za stalno poboljšanje kvaliteta usluge i prodaje dobijamo iz stalne komunikacije sa kupcima, dobavljačima i svim saradnicima uključujući i naše zaposlene.
Istrajaćemo u stalnom kreiranju novih inspirativnih uslova poslovanja sa krajnjim ciljem najvišeg nivoa zadovoljstva svih koji sarađuju sa nama.
Ono što sa ponosom ističemo i na čemu veoma insistiramo jeste angažman visoko profesionalnog, stručnog i iskusnog kadra.
Glosarij trenutno broji 60 zaposlenih (6 dipl.ph, 4 dr stom, 6 dipl.ecc, 2 dipl.prav) sa prosjekom starosti 35 god.
Naši zaposleni imaju sve uslove da ispolje svoju kreativnost u poslu, samostalnost i visok stepen odgovornosti u atmosferi timskog rada i uvažavanja.
U kontinuitetu obezbjedjujemo edukaciju za sve zaposlene, čime stvaramo motivisan i zadovoljan kolektiv a za krajnji rezultat imamo uspjeh i stalni napredak firme.

                       

Click on map for detailed view
ISO 9001 certificates
ISO 9001 certificates
GDP certificate
© 2013 Glosarij